Vapaat toimitilat Vantaa

Yhteydenottopyyntö
+358 46 712 0000
Loading

Technopolis Vantaa – Vuokrattavaa toimitilaa Vantaalla lentoaseman läheisyydessä

Technopoliksen toimitilat Vantaalla tarjoavat edustavat puitteet lentokentän tuntumassa nopeasti kehittyvän Aviapoliksen alueen ytimessä. Vantaan toimitiloissa aistit kansainvälisen ilmapiirin ja toimistostasi pääset hetkessä maailmalle. Technopoliksen toimitilat Vantaalla sijaitsevat vain 700 metrin päässä lentokentästä ja muutaman sadan metrin päässä Kehäradan juna-asemasta, josta pääset junalla helposti Helsinkiin ja muualle Suomeen.

Toimitilamme Vantaalla sopivat kaikenlaisten yritysten tarpeisiin. Toimitilat muuntuvat joustavasti ja nopeasti yrityksen kasvaessa, joten ne sopivat hyvin niin muutaman hengen aloittavalle yritykselle kuin usean sadan työntekijän suuremmille yrityksille. Kun etsit vapaata toimitilaa Vantaalta, Technopoliksen laajasta toimitilavalikoimasta löydät sopivan. Asiakasvastaavamme auttavat mielellään sopivan ratkaisun löytämisessä.

Laadukkaiden toimitilojen lisäksi yritykset voivat nauttia meillä arkea helpottavista palveluista ja keskittää voimavaransa oman liiketoimintansa kehittämiseen. Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat esimerkiksi hyvin varustellut kokous- ja saunatilat, ravintolat, kuntosali ja parturi-kampaamo.

Technopoliksen Vantaan toimistoalueesta on kehittynyt tuhansien ammattilaisten vilkas keskittymä, jossa on erinomaiset mahdollisuudet verkostoitua monipuolisissa tapahtumissa.

Vantaan kampuksemme Aviapoliksessa laajenee. Katso lisää täältä.

Tutustu kampukseemme 360-virtuaalikierroksen avulla tästä.

Tutustu myös UMA coworking-tiloihimme, joissa voit tehdä työtä joustavasti eri paikoista käsin.

Ota yhteyttä

Muuttamassa?

Asset 1

Opas onnistuneeseen toimitilavalintaan

Toimitilahankinta edessä – mitä kaikkea yrityksen pitää ottaa huomioon? Uudessa oppaassamme käydään onnistuneen toimitilahankinnan perusasiat läpi toimitilahankkijan näkökulmasta.

Lataa opas