Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Technopolis Aviapolis – vapaata toimitilaa näkyvällä paikalla Helsinki-Vantaan vieressä

Vantaan toimitilat tarjoavat edustavat puitteet lentokentän tuntumassa nopeasti kehittyvän Aviapoliksen alueen ytimessä. Vantaan toimitiloissa aistit kansainvälisen ilmapiirin ja toimistostasi pääset hetkessä maailmalle. Aviapoliksen toimistoalueesta on kehittynyt tuhansien ammattilaisten keskittymä, jossa on erinomaiset mahdollisuudet verkottua Technopoliksen monipuolisissa business-tapahtumissa.

Vapaat toimitilat

Loading

Kampuksella ei ole tällä hetkellä vapaita toimitiloja.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Älä huoli, autamme sinua – olethan yhteydessä!

Rakennuksia
7
Etäisyys lentokentälle
0,7 km
Kokoustiloja
12
Ravintoloita
2
Koko jalkapallokenttinä
3,8
Lounasannosta päivittäin
440

Varaa tapaaminen

Muuta uusiin toimitiloihin Aviapolikseen

Technopolis Aviapolis on tälläkin hetkellä kotipaikka kymmenille yrityksille. Kampus on laajentumassa jälleen, varaa paikkasi heti niin et jää ilman. Uusi kohde on todella hyvien liikkenneyhteyksien päässä lentokentän ja Kehäradan juna-aseman läheisyydessä. Sinne on helppo tulla. Palvelumme ravintoloista kuntosaliin takaavat henkilöstönne tyytyväisyyden.

Toimitilat lentokentän vieressä

Vantaan toimitilat sijaitsevat 700 metrin päässä lentokentästä ja tarjoavat yrityksille näkyvän paikan Lentoasemantien varrella. Toimitiloista on nopeat  yhteydet kaikkiin ilmansuuntiin ja Kehäradan juna-asema sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä. Aviapoliksen yrityskeskittymä kehittyy kovaa vauhtia ja tarjoaa Vantaan toimistoille kansainvälisesti houkuttelevat puitteet.

Vantaan toimitilat entistä laajemmat

Vantaan toimitilat laajenevat jälleen loppuvuodesta 2018 täysin uudella toimistorakennuksella sekä uusituilla kokous- ja ravintolatiloilla. Muuttoa voimme suunnitella tammikuulle 2019. Vuokrattavissa on vapaata toimitilaa sekä edustavia kokous- ja saunatiloja huippumodernein standardein ja upein näköaloin. Vantaan toimistotiloissa henkilökunnan ja vieraiden viihtyvyydestä vastaa Technopoliksen ensiluokkainen aulapalvelu ja yritysten omat yhteyshenkilöt. Toimistohotellissa toimii myös uusittu kuntosali, parturi-kampaamo, hieroja sekä kumppanimme tarjoamat työterveyspalvelut.

Tyytyväiset asiakkaamme

Kampukset lähellä

Otaniemen toimitiloissa yrityksillä on ihanteelliset lähtökohdat yhteistyöhön eri alojen toimijoiden ja korkeakoulutettujen kanssa. Modernit ja älykkäät toimitilat ja toimistot sijaitsevat Espoossa Aalto-yliopiston läheisyydessä Kehä I:n ja länsimetron …
Helsinki

Ruoholahti

Technopolis vuokraa Helsingin Ruoholahdessa vapaata toimitilaa Länsiväylän varresta upein merinäköaloin. Salmisaaren paraatipaikalla kohoavat toimistorakennukset tarjoavat uusia, muuntojoustavia toimistoja erikokoisille yrityksille, jotka etsivät näköalapaikkaa Helsingistä. Toimitilat sijaitsevat meren …