Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Technopolis Aviapolis – vuokraa yrityksellesi parhaat toimitilat Aviapoliksesta

Technopoliksen toimitilat Aviapoliksessa, lentokentän tuntumassa Vantaalla, tarjoavat edustavat puitteet nopeasti kehittyvän alueen ytimessä. Lentokentän ja juna-aseman läheisyys tarjoavat hyvät liikenneyhteydet kaikkiin suuntiin. Kansainvälinen ilmapiiri ja muuntojoustavat toimitilat tarjoavat erinomaiset puitteet kasvaville yrityksille.

Rakennamme uutta! Katso lisää täältä.

Vapaat toimitilat

Loading

Kampuksella ei ole tällä hetkellä vapaita toimitiloja.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Älä huoli, autamme sinua – olethan yhteydessä!

Rakennuksia
7
Etäisyys lentokentälle
0,7 km
Kokoustiloja
12
Ravintoloita
2
Koko jalkapallokenttinä
3,8
Lounasannosta päivittäin
440

Varaa tapaaminen

Exceptional Opening Hours:

We have changed our normal opening hours in response to the coronavirus outbreak.

Muuta uusiin toimitiloihin Aviapolikseen

Technopolis Aviapolis on tälläkin hetkellä kotipaikka kymmenille yrityksille. Kampus on laajentumassa jälleen, varaa paikkasi heti niin et jää ilman. Uusi kohde on todella hyvien liikkenneyhteyksien päässä lentokentän ja Kehäradan juna-aseman läheisyydessä. Sinne on helppo tulla. Palvelumme ravintoloista kuntosaliin takaavat henkilöstönne tyytyväisyyden.

Toimitilat lentokentän vieressä

Vantaan toimitilat sijaitsevat 700 metrin päässä lentokentästä ja tarjoavat yrityksille näkyvän paikan Lentoasemantien varrella. Toimitiloista on nopeat  yhteydet kaikkiin ilmansuuntiin ja Kehäradan juna-asema sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä. Aviapoliksen yrityskeskittymä kehittyy kovaa vauhtia ja tarjoaa Vantaan toimistoille kansainvälisesti houkuttelevat puitteet.

Vantaan toimitilat entistä laajemmat

Vantaan toimitilat laajenivat vuonna 2019 uudella toimistorakennuksella sekä uusituilla kokous- ja ravintolatiloilla ja laajenevat jälleen alkuvuodesta 2022 täysin uudella toimistorakennuksella. Vuokrattavissa on vapaata toimitilaa sekä edustavia kokous- ja saunatiloja huippumodernein standardein ja upein näköaloin. Vantaan toimistotiloissa henkilökunnan ja vieraiden viihtyvyydestä vastaa Technopoliksen ensiluokkainen aulapalvelu ja yritysten omat yhteyshenkilöt. Toimistohotellissa toimii myös uusittu kuntosali, parturi-kampaamo, hieroja sekä kumppanimme tarjoamat työterveyspalvelut.

Tyytyväiset asiakkaamme

HERE Technologies

Nordic Semiconductor

Helly Hansen

Kampukset lähellä

Toimitilat Espoon Otaniemessä antavat yrityksellesi ihanteelliset lähtökohdat yhteistyöhön eri alojen toimijoiden ja korkeakoulutettujen kanssa. Modernit ja älykkäät toimitilat ja toimistot sijaitsevat Otaniemessä, Aalto-yliopiston läheisyydessä Kehä I:n ja …
Helsinki

Ruoholahti

Technopolis vuokraa vapaata toimitilaa Ruoholahdessa Länsiväylän varresta upein merinäköaloin. Salmisaaren paraatipaikalla kohoavat toimistorakennukset tarjoavat uusia, muuntojoustavia toimistoja erikokoisille yrityksille, jotka etsivät näköalapaikkaa Helsingistä. Ruoholahden toimitilat sijaitsevat meren …