Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä

Vantaa
Kokoustilat
Aviapolis

Kokoustilat Vantaa Aviapolis

Kokoustilat Helsinki-Vantaan lentokentän vieressä

Technopolis Aviapoliksen kokoustilat lentokentän vieressä henkivät kansainvälistä tunnelmaa. Upean Finlandia-saunaosaston ikkunoista avautuu ainutlaatuinen vehreä näköala suoraan lentokentälle. Saunatilan kattoterassi grilleineen luovat täydelliset puitteet edustamiseen ja rentoutumiseen. Erikokoisia kokoustiloja on tarjolla hyvä valikoima sekä pienille osallistujamäärille että yli kahdenkymmenen henkilön tarpeisiin. Suurille seminaareille tai juhlatilaisuuksille sopivat Akropolis 1 & 2 -tilat, jotka voidaan yhdistää yli 80 hengen tilaisuuksia varten.

Edustavat saunatilat porealtaalla ja kattoterassilla

Aviapoliksen edustustiloina toimivat saunatilat ovat omaa luokkaansa. Finlandia-saunatilan uusittu japanilainen Furo-poreallas sekä grilli-iltoihin sopiva kattoterassi luovat upeat puitteet edustustilaisuuksiin ja rentoihin saunailtoihin. Saunatiloista avautuu huima näköala vehreiden maisemien yli lentokentälle. Saunatilasta löytyy kaksi erillistä tilavaa saunaa sekä viihtyisä takkatila. Saunaosastot on varattavissa nopeallakin aikataululla täältä.

Seminaaritiloissa järjestät suuretkin tilaisuudet

Technopolis Aviapoliksen seminaaritiloissa ja ravintosalissa onnistuvat suuremmatkin tilaisuudet. Myös viihtyisää Ravintolasali Siipeä on mahdollista käyttää kokoustilana, jolloin osallistujamäärä voi olla jopa 150 henkeä. Ravintolasta voi kätevästi tilata kaikkiin kokoustiloihin herkulliset kokoustarjoilut toiveiden mukaan.

Järjestä onnistunut videoneuvottelu Vantaalla

Aviapoliksen toimitiloissa on tarjolla moderni 8 henkilön videoneuvottelutila, joka mahdollistaa neuvottelut samanaikaisesti usealla eri paikkakunnalla. Videoneuvottelun avulla yrityksesi säästää aikaa ja rahaa, kun neuvottelut voidaan hoitaa sujuvasti etänä. Videoneuvotteluihin on myös mahdollista tilata herkulliset kokoustarjoilut suoraan kampuksen ravintolasta saman katon alta.

Kokoustilat

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Olemme yksi markkinoidemme suurin kokouspalvelutarjoaja. Meillä voit valita 278 kokoustilasta 12 kaupungissa ja 5 maassa. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Lataa käytännölliset vinkkimme onnistuneen  videokonferenssin järjestämiseen

Videokokous säästää matkustusaikaa ja -rahaa. Lataa ilmainen “Näin jarjestät onnistuneen videoneuvottelun.pdf” -opas (pdf 4,2 mb).

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen “Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).