Vapaata toimitilaa Vilnassa, Liettuassa

Parasta toimitilaa Vilnassa – Technopolis Ozas

Technopoliksen Ozas-kampus koostuu kolmesta erikokoisesta toimistorakennuksesta – Alfa (9 100 m²), Beta (22 500 m²) ja Gama (11 500 m²) – yhteensä  42 000 m² vuokrattavaa tilaa. Tämän lisäksi tulevaisuudessa on yli 30 000 m² kasvupotentiaalia. Nykyisissä rakennuksissa on moderni teknologia: a rakennushallintajärjestelmä, edistyneet ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmät, pikahissit ja täysiaikainen turvapalvelu. Rakennuksien valikoima ja joustavuus tilan muokkaamisessa asiakkaiden tarpeiden mukaiseksi tekee näistä rakennuksista eksklusiivisiä ja moderneja.

Technopolis luo kasvua tukevan ekosysteemin yrityksellesi. Tarjoamme joustavaa tilaa ja markkinoiden laajimman palvelutarjonnan. Haluamme tarjota optimaaliset tilaratkaisut asiakkaillemme, jotka hakevat tehokasta tilankäyttöä ja joustavuutta, joka mahdollistaa kasvun ja toiminnan kehityksen. Tällä kampuksella on LEED-sertifikaatit, lue lisää tästä.

Tutustu myös UMA coworking-tiloihimme, joissa voit tehdä työtä joustavasti, myös Vilnassa.

Vapaat toimitilat - Vilna

Kampuksemme - Vilna

Vilna

Ozas

Technopoliksen Ozas-kampus koostuu kolmesta erikokoisesta toimistorakennuksesta – Alfa (9 100 m²), Beta (22 500 m²) ja Gama (11 500 m²) – yhteensä  42 000 m² vuokrattavaa tilaa.