Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Technopolis Ozas

Technopoliksen Ozas-kampus koostuu kolmesta erikokoisesta toimistorakennuksesta – Alfa (9 100 m²), Beta (22 500 m²) ja Gama (11 500 m²) – yhteensä  42 000 m² vuokrattavaa tilaa. Tämän lisäksi tulevaisuudessa on yli 30 000 m² kasvupotentiaalia. Nykyisissä rakennuksissa on moderni teknologia: a rakennushallintajärjestelmä, edistyneet ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmät, pikahissit ja täysiaikainen turvapalvelu. Rakennuksien valikoima ja joustavuus tilan muokkaamisessa asiakkaiden tarpeiden mukaiseksi tekee näistä rakennuksista eksklusiivisiä ja moderneja.

Technopolis luo kasvua tukevan ekosysteemin yrityksellesi. Tarjoamme joustavaa tilaa ja markkinoiden laajimman palvelutarjonnan. Haluamme tarjota optimaaliset tilaratkaisut asiakkaillemme, jotka hakevat tehokasta tilankäyttöä ja joustavuutta, joka mahdollistaa kasvun ja toiminnan kehityksen. Tällä kampuksella on LEED-sertifikaatit, lue lisää tästä.

Feel the Heat!

Vilnan kampus laajenee, kun sinne valmistuu uusi upea Delta-talo. Pääset tutustumaan siihen klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Jos yrityksesi halajaa Liettuan markkinoille, tässä paras paikka toimistollesi.

Vapaat toimitilat

Loading

Kampuksella ei ole tällä hetkellä vapaita toimitiloja.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Älä huoli, autamme sinua – olethan yhteydessä!

Rakennuksia
5
Etäisyys lentokentälle
13 km
Etäisyys keskustaan
5 km
Kokoustiloja
5
Ravintoloita
3
Koko jalkapallokenttinä
5,9

Varaa tapaaminen

Exceptional Opening Hours:

We have changed our normal opening hours in response to the coronavirus outbreak.

ALFA

Tämä on moderni B+ -luokan rakennus, jossa on 4 kerrosta ja joka avattiin vuonna 2008. Rakennuksessa on 8 700 m² vuokrattavaa tilaa ja 240 pysäköintipaikkaa.

ALFA-rakennus on pienempien yrityksien käytössä, joten Technopoliksen vastaanotto on toisessa kerroksessa, jossa on myös konferenssi- ja neuvottelutilat, bisnesaula ja videohuone asiakkaidemme käyttöön. Tästä rakennuksesta löydät myös Open -ravintolan.

Lisätietoja Technopolis Ozaksen rakennuksissa tarjotuista palveluista löydät tästä.

BETA

BETA on moderni B+ -luokan rakennus, jossa on 10 kerrosta ja joka avattiin vuonna 2010. Rakennuksessa on yli 22 300 m² vuokrattavaa tilaa ja 670 pysäköintipaikkaa.

GAMA

GAMA on moderni – ja uusin – B+ -luokan rakennus Technopoliksen Ozas-kampuksella. Tämä rakennus avattiin vuonna 2013 ja siinä on 10 570 m² vuokrattavaa tilaa. Yhden kerroksen pinta-ala on 700 – 1 100 m². Pysäköintialueella on 360 pysäköintipaikkaa sekä katettu pysäköintialue polkupyörille.

Konferenssihalli ‘Ciurlionis’, jossa on 120 istumapaikkaa, sijaitsee tässä rakennuksessa. Kaikki vieraamme ovat tervetulleita syömään maukasta aamiaista tai terveellistä lounasta GAMA-rakennuksen ravintolassa – Shimai Bistrossa.

Miksi muuttaa Technopolikseen?

Technopoliksen Ozas-kampus on paikka, jossa yrityksesi voi kasvaa ja kehittyä. Tarjoamme palveluita, jotka auttavat sinua löytämään uusia kumppaneita ja asiakkaita. Kommunikoimme kaikkien asiakkaidemme kanssa joka päivä, jotta voimme saada tarpeesi selville ja tarjota parhaat mahdollisuudet ja työkalut yrityksesi tuottavuudelle ja liikevaihdon tuottamiselle.

Palveluntarjoajana Technopolis haluaa auttaa asiakkaitaan keskittymään liiketoimintaansa ja luoda ympäristön, jossa Technopoliksen ammattitaitoinen tiimi ratkaisee heidän päivittäiset kysymyksensä ja toimistotilaa koskevat ongelmansa. Tämä yhteistyömalli lisää asiakkaamme liiketoiminnan tehokkuutta ja auttaa kustannuksien säästämisessä.

Tyytyväiset asiakkaamme

HERE Technologies

Nordic Semiconductor

Helly Hansen