Suunnittele yrityksesi unelmatila Viestikadun uuteen torniin

Technopolis rakentaa uuden, korkeatasoisen kohteen Kuopioon. Viestikatu 7A tornivaiheen 16-kerroksinen toimistorakennus tarjoaa yrityksille edustavia, pääkonttoritasoisia toimistoja Kuopion näköalapaikalta erinomaisella sijainnilla. Rakennustyöt on aloitettu ja kohteen arvioitu valmistuminen on heinäkuussa 2020. Viestikadun torni tehdään korkeiden standardien mukaan, omalla tavallaan persoonalliseksi, näyttäväksi ja toimivaksi.  Myynti on käynnistynyt – tutustu kohteeseen, ota yhteyttä ja varaa paras paikka, joka räätälöidään juuri sinun yrityksesi näköiseksi.

Ota askel kohti toimivampia tiloja

Yritysten toimitiloista on tullut kilpailuvaltti, keino palkata ja pitää parhaita työntekijöitä. Työnteon tavat muuttuvat, mutta nykyaikaisia monitilatoimistoja ei voi toteuttaa tilatehokkaasti kaikkiin rakennuksiin. Viestikadun tornin ilmanvaihto, valaistus, tilojen muunneltavuus, tietoliikenneratkaisut ja akustiikka ovat nykyaikaista huippuluokkaa ja tarjoavat mainion työympäristön myös korkealla tilatehokkuudella.

Viestikadun torni on loistava valinta yrityksille, jotka haluavat modernin, tilatehokkaan ja imagoaan tukevan, näyttävän toimiston hyvällä sijainnilla ja palveluilla. Torniin on suunnitteilla korkeatasoiset kokoustilat pääaulan yhteyteen sekä tilojen käyttäjien hyvinvointia tukeva palvelukeskittymä (kuten parturi/kampaamo, kosmetologi, hieroja) toiseen kerrokseen. Valoisa ja avara ravintola Antell Highway palvelee kokonaisvaltaisesti lounas-, tilaus- ja kokoustarjoiluissa.

Kampukselta löytyy joustavia tilaratkaisuja eri kokoisille yrityksille: Yksittäiset kerrokset ovat suurimmillaan 650m2 kokoisia, ja kerroksia voi jakaa useamman vuokralaisen kesken.

Viestikatu – toimitilaa Savilahden osaamiskeskittymän ytimessä.

Viestikadun toimitilat sijaitsevat nopeiden liikenneyhteyksien varrella Itä-Suomen Yliopiston,  Kuopion yliopistollisen sairaalan ja Savonia ammattikorkeakoulun läheisyydessä. Kampus kattaa kolme korkeatasoista kiinteistöä toimisto- ja kokoustiloineen, 3 ravintolaa, sauna- ja edustustilat sekä ison pysäköintitalon 700 autolle sisäyhteydellä.

Uusi Savilahti on Kuopion seudun merkittävin aluekehitysprojekti, joka tulee olemaan keskustaan kytkeytyvä 35 000 asukkaan, työntekijän ja opiskelijan moderni, viihtyisä ja luonnonläheinen keskittymä. Lue lisää täältä Savilahti-projektista.

Tiloja, joissa viihdytään!

Vähemmän neliöitä, enemmän palveluita

Näkyvyys

Technopoliksen markkinointikanavilla tavoitat 1 600 asiakasyritystä, heidän työntekijät ja kampuksillamme vierailijat.

Yhteisöllisyys

Technopoliksessa et voi olla törmäämättä osaamiseen! Verkostoidu 1 600 yrityksen ja 50 000 osaajan kanssa – virallisesti ja epävirallisesti.

Kokouspalvelut

Pienet kokoukset, isot kokoukset, saunaillat ja seminaarit; varaa tila tai anna meidän järjestää tapahtumat puolestasi. Videokokoukset 100% palveluna!

Aulapalvelut

Tervetuloa! Valmiina viiden tähden palveluun. Viemme ja tuomme postisi, vastaanotamme vieraasi ja autamme arjen haasteissa.

ICT-palvelut

Bitit liikkeelle ja toimistorutiinit hoitumaan Technopoliksen tietotekniikkavalmis toimisto -ratkaisuilla

Ravintolapalvelut

Hyvä ruoka ja erinomainen palvelu on meille kunnia-asia! Maittavaa ja terveellistä ruokaa moneen makuun kaikilla kampuksilla.

Siivouspalvelut

Puhtaat nurkat pitävät mielen virkeänä! Anna meidän siivota ja keskity sinä rauhassa omiin hommiisi.

Viestikadun monipuolinen ravintolatarjonta varmistaa henkilöstösi hyvinvoinnin. Viestikatu 1-3:n kiinteistössä palvelee Antell-ravintola Eatwell, Viestikatu 3:ssa Fazer Caari ja Viestikatu 7:ssä Antell-ravintola Highway.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää

Soita meille

Myyntimme vastaa mielellään kysymyksiisi Viestikadun laajennushankkeeseen liittyen.

Jukka Turunen,
Key Account Manager
040 196 0720
mailto:jukka.turunen@technopolis.fi

Veli-Pekka Ronkainen,
Account Manager
040 128 2818
mailto:veli-pekka.ronkainen@technopolis.fi

Jätä yhteydenottopyyntö