Yritys

Missio: Tarjoamme asiakkaillemme parhaan paikan työhön.

Technopolis on työympäristöjen asiantuntija. Tarjoamme joustavia ja tehokkaita toimitiloja, coworking-tiloja ja niihin liittyviä palveluita. Hoidamme kaiken työtilojen suunnittelusta sekä aula- ja kokouspalveluista ravintoloihin ja siivoukseen.

Asiakaskokemus ja sen kehittäminen ovat toimintamme ytimessä. Meillä on 14 kampusta, joissa toimii 1 300 asiakasyritystä ja niiden 45 000 työntekijää kuudessa maassa Pohjois-Euroopassa.

Vastuullisuus

Toimitusjohtaja ja johtoryhmä

Ura meillä

Välittäjille

Medialle

Technopolis 2018

224
työntekijää
17
kampusta
13
kaupunkia
7
maata
50 000
ihmistä
1 600
asiakasyritystä
719200
m2 vuokrattavaa pinta-alaa
110
rakennusta
95,8 %
taloudellinen vuokrausaste
4,11/5
asiakastyytyväisyys

Technopoliksen konsepti: maailmanluokan työtilat ja asiakaskokemus

Uskomme jaettuihin työympäristöihin. Yhdistämme coworkingin, jaetut työtilat sekä näihin liittyvät palvelut yhtenäiseksi maailmanluokan asiakaskokemukseksi. Konseptimme kulmakivi on poikkeuksellisen aktiivinen ja tavoitteellinen asiakaskokemuksenhallintamme. Oma aulapalvelumme ja omat myyjämme huolehtivat aina asiakkaistamme.

Konseptimme toimii todistetusti. Kymmenen vuoden keskimääräinen vuokrausteemme on yli 94 %. Vuonna 2018 Technopoliksen asiakastyytyväisyys oli 4,11/5 ja nettosuositteluindeksi 33.

Tutustu vapaisiin toimitiloihimme, coworking-tiloihimme tai lue lisää palveluistamme.

Arvot ohjaavat toimintaamme

Draivi

Palveluasenne

Rehtiys

Technopoliksen manifesti: Workspace Earthquake

Työn muutos on pysyvää. Asiakkaidemme täytyy pystyä mukautumaan jatkuvaan muutokseen, mutta keskittyä samalla omaan ydinosaamiseensa, tavoitella korkeampaa tuottavuutta, innovoida sekä houkutella ja pitää kiinni maailman parhaista osaajista.

Autamme asiakkaitamme selviytymään jatkuvassa muutoksessa. Olemme sitoutuneet toimintamme ja konseptimme jatkuvaan kehittämiseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme työympäristöjä palveluna ja tehdä sen yhä enemmän dataohjautuvasti. Näin voimme kilpailla kenen tahansa kanssa maailmassa.

Lue manifestistamme, miten voimme auttaa yritystäsi selviytymään (in English).

Tyytyväiset asiakkaamme

Business Finland

HERE Technologies

Nordic Semiconductor

Helly Hansen