Kiinteistöliiketoiminta

Technopoliksen kampukset sijaitsevat kasvukeskuksissa. Kampuksemme syntyvät usein yhden tai kahden ankkuriasiakkaan eli suuryrityksen tai julkisen sektorin toimijan ympärille.

Ketterät pienet ja keskisuuret yritykset sen sijaan toimivat tärkeinä kasvuvetureina. Konseptissamme yhteinen työympäristö tarkoittaa yhteisiä toimistoja, yhteistä palveluinfrastruktuuria ja muita yhteisiä alueita, kuten kahviloita ja kokoustiloja. Technopolis on ollut edelläkävijä jakamistalouden tuomisessa toimistomaailmaan toimintansa alusta alkaen.

Technopolis-konsepti on täysin skaalautuva. Skaalautuvuus alkaa kampusten suunnittelusta ja jatkuu jokaisen kerroksen ja yksittäisen toimiston suunnitteluun. Konsepti viimeistellään tilojen yhtenäisellä ilmeellä ja tunnelmalla. Myös liiketoimintamallimme on skaalautuva: hoidamme kampuksiamme kuin keskitettyä ketjua kehityksestä myyntiin, hankintaan ja palvelutarjontaan.

Jatkuva asiakaskokemuksen hallinta on liiketoimintamme sydän. Jokaisella asiakkaallamme on vain yksi yhteyshenkilö, joka hoitaa asiakassuhdetta kokonaisvaltaisesti.

Lisätietoa

Strategiamme mukaisesti haemme kasvua pääasiassa orgaanisten rakennushankkeiden kautta, eli laajentamalla olemassa olevia kampuksiamme, sekä palvelujen kasvun kautta. Haluamme kuitenkin kasvaa myös yritysostoin.