Coworking

UMA Workspace on Technopoliksen coworking-tilojen verkosto. UMA tarjoaa tehokkaita ja joustavia työtiloja kaikenkokoisille yrityksille: suurille, keskikokoisille, pienille ja yksinyrittäjille. Asiakkaamme pääsevät UMA-tiloihin ostamalla jäsenyyden.

Asiantuntijatyö on yhä vähemmän aikaan ja paikkaan sidottua, ja moni ei välttämättä enää edes tarvitse kiinteää toimistoa tai pysyvää toimipaikkaa. Coworking on tapa tehdä työtä joustavasti tilassa, jonka jakavat erikokoisten ja eri alojen yritysten ammattilaiset. UMA-tiloissa asiakkaat voivat työskennellä itselle parhaiten sopivalla tavalla omissa pientoimistoissaan, avotyötilassa tai hyödyntämällä näitä molempia.

Tällä hetkellä meillä on kampuksillamme 10 UMA Express -työtilaa sekä itsenäinen UMA-tila Helsingin keskustassa. Toinen itsenäinen UMA avattiin Tukholmassa huhtikuussa 2018 ja kolmas avataan Köpenhaminaan syyskuussa 2018. Tavoitteenamme on avata 20 UMA Coworking -tilaa vuoden 2020 loppuun mennessä. Suurimmissa kaupungeissa, kuten Tukholmassa, niitä voi olla useita.

Lisätietoa UMA Worspace -tiloista.