Coworking

UMA Workspace on Technopoliksen coworking-tilojen verkosto. UMA tarjoaa tehokkaita ja joustavia työtiloja kaikenkokoisille yrityksille: suurille, keskikokoisille, pienille ja yksinyrittäjille. Asiakkaamme pääsevät UMA-tiloihin ostamalla jäsenyyden.

Asiantuntijatyö on yhä vähemmän aikaan ja paikkaan sidottua, ja moni ei välttämättä enää edes tarvitse kiinteää toimistoa tai pysyvää toimipaikkaa. Coworking on tapa tehdä työtä joustavasti tilassa, jonka jakavat erikokoisten ja eri alojen yritysten ammattilaiset. UMA tarjoaa huippuluokkaisia coworking-tiloja ja niihin sisältyviä palveluja liikekeskustoissa. Näissä tiloissa asiakkaat voivat työskennellä itselleen parhaiten sopivalla tavalla joko omissa pientoimistoissaan, avotyötilassa tai hyödyntämällä näitä molempia.

Vaikka UMA on erinomainen ratkaisu monenlaisille yrityksille, on keskeisin kohderyhmämme jo vakiintuneet yritykset ja heidän työntekijänsä. UMA-tilat voivat myös täydentää asiakkaidemme muita työtiloja. Yritykselle voi esimerkiksi olla pääkonttori Oulussa, mutta UMA-jäsenyydellä työntekijät voivat hyödyntää yhteiskäytössä olevia työpisteitä ja kokoustiloja Helsingissä, Tukholmassa ja muissa kaupungeissa.

Tällä hetkellä kampuksillamme on 10 UMA Express -työtilaa. Näiden lisäksi meillä on viisi itsenäistä UMA-tilaa: Helsingin, Tukholman, Kööpenhaminan ja Oslon ydinkeskustassa sekä Helsingin Kalasatamassa. Tavoitteenamme on avata 20 UMAa vuoden 2020 loppuun mennessä. Suurimmissa kaupungeissa, kuten Tukholmassa, niitä voi olla useita.

UMA-tilojen avulla voimme laajentaa liiketoimintaamme pienemmillä investoinneilla ja pienemmällä riskillä keskeisille sijainneille, joissa tuottovaatimukset ovat alhaiset. Näin meidän ei välttämättä tarvitse sitoa pääomaa yritysostoihin. Meidän ei tarvitse omistaa UMA-tiloja, vaan vuokraamme ne  usein maksimissaan seitsemäksi vuodeksi kerrallaan niin että vuokrasopimusta on kuitenkin mahdollista jatkaa sen jälkeen.

Lisätietoa UMA Workspace -tiloista.