Rekrytointi

Technopoliksella on noin 250 työntekijää. Toimipisteemme sijaitsevat seitsemällä paikkakunnalla Suomessa sekä Norjassa, Ruotsissa, Venäjällä, Virossa ja Liettuassa. Suomessa paikkakuntiamme ovat Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Tampere ja Vantaa. Norjan toimipisteemme on Oslossa, Ruotsissa Göteborgissa, Venäjällä Pietarissa, Virossa Tallinnassa ja Liettuassa Vilnassa. Englanti on virallinen konsernikielemme, mutta työskentelemme myös paikallisilla kielillä.

Kasvuyrityksenä rekrytointi on meille aina ajankohtaista: etsimme jatkuvasti uusia ammattilaisia tiimeihimme, erityisesti myyntiin ja palveluihin sekä asiakaspalveluun liittyviin tehtäviin.

Haluatko liittyä joukkoomme?

Jos arvosi ja työskentelytapasi sopivat omiimme, saatat olla sopiva vahvistus tiimiimme! Työskentelemme intohimoisesti ja tarmokkaasti ylittääksemme asiakkaidemme odotukset. Pidämme lupauksemme ja toimimme todellisina tiimeinä saavuttaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Olemme innokkaita oppimaan ja valmiita muutokseen.

Jos tunnet voivasi sopeutua osaksi nopeasti kasvavaa kansainvälistä menestystarinaa maustettuna yrittäjähenkisellä asenteella, saatat olla tiimimme seuraava uusi jäsen. Katso avoimet työpaikkamme tai jätä avoin hakemus.

Avoimet työpaikat