IR-palvelu

Sijoittajille

IR-palvelu

Technopoliksen sijoittajaviestinnän ensisijainen tavoite on tukea Technopoliksen osakkeen oikeaa arvonmuodostusta välittämällä pääomamarkkinoille oikeaa, riittävää ja ajankohtaista tietoa yhtiön toiminnasta, toimintaympäristöstä strategiasta, tavoitteista sekä taloudellisesta tilanteesta.

Sijoittajaviestinnän periaatteena on tarjota markkinoille oikeaa, johdonmukaista, avointa ja ajan tasalla olevaa tietoa yhtiöstä siten, että markkinoilla olisi yhtiöstä mahdollisimman läpinäkyvä kuva, jonka perusteella yhtiön arvopapereiden arvo voidaan perustellusti määrittää. Yhtiö noudattaa sijoittajaviestinnässään tasapuolisuuden ja samanaikaisuuden periaatetta ja julkaisee taloudelliset raporttinsa, pörssitiedotteensa ja muun materiaalinsa verkkosivuillaan samanaikaisesti sekä suomeksi että englanniksi.

Technopolis noudattaa 30 päivän hiljaista jaksoa ennen taloudellisten katsausten julkistamista. Tänä aikana Technopolis ei millään tavoin kommentoi yhtiön liiketoiminta­näkymiä, taloudellista tilaa tai tulevaisuudennäkymiä pääomamarkkinoiden edustajille tai tiedotusvälineille, lukuun ottamatta mahdollisia tapahtumia, jotka pörssiyhtiön julkistamis­säännösten mukaan edellyttävät välitöntä julkistamista.

Technopolis pyrkii vastaamaan ilman aiheetonta viivytystä sijoittajien, analyytikoiden ja median kyselyihin puhelimitse tai sähköpostitse.

Tiedonantopolitiikka (pdf)

Ota yhteyttä

Minna Karttunen

Sijoittajasuhdepäällikkö
0 40 513 3225

Sami Laine

CFO
040 502 7083

Sähköposti: ir@technopolis.fi
Twitter: @Technopolis_IR

Tilaa Technopoliksen pörssitiedotteet

Voit tilata Technopoliksen pörssitiedotteet täältä.

Osoitteenmuutokset

Pyydämme osakkeenomistajia ilmoittamaan muuttuneet osoitetietonsa siihen pankkiin, pankkiiriliikkeeseen tai muuhun tilinhoitajayhteisöön, jossa osakkeenomistajalla on arvo-osuustili. Technopoliksen kautta omistajatietojen muutoksia ei voida päivittää.

Pelkkä pankkitilin osoitetietoihin tehty muutos ei aina pankeissa välity automaattisesti arvo-osuustilille, joten muutos kannattaa pyytää arvo-osuustilin tietoihin.

Pitämällä osoitetietonne ajan tasalla arvo-osuusrekisterissä varmistatte osakasinformaation saannin viipymättä.

Viimeksi päivitetty 25.3.2019