Kestävä kehitys

Kestävä kehitys on yksi toimintamme tukijaloista. Se on niin taloudellista, sosiaalista kuin ympäristöönkin liittyvää vastuullisuutta. Kestävän kehityksen mukainen toiminta aiheuttaa mahdollisimman vähän haitallisia ympäristövaikutuksia, lisää oikeudenmukaisuutta sekä ihmisten hyvinvointia ja on taloudellisesti kannattavaa.

Kestävät arvot auttavat kasvattamaan toimintaamme kannattavasti, pitkäjänteisesti ja vastuullisesti. Haluamme ottaa huomioon sidosryhmiemme omat kestävän kehityksen tavoitteet ja tehdä aktiivista yhteistyötä tavoitteiden edistämiseksi.

Technopolis pyrkii tarjoamaan jatkuvasti ympäristöystävällisempiä ja energiatehokkaampia toimintaympäristöjä. Ekotehokkuus on kasvavassa määrin yhä tärkeämpi kriteeri asiakkaillemme tilojen valinnassa.

Kestävän kehityksen periaatteiden noudattaminen on Technopolikselle olennainen kilpailukykyä vahvistava tekijä. Technopolis pyrkii osana ympäristövastuullisuuttaan raportoimaan valitsemansa ekologiset avainindikaattorit, kuten CO2-päästöt, energian ja veden kulutuksen kiinteistöjensä osalta ja muita ympäristöindikaattoreita, jotka liittyvät Technopoliksen toimintaan yrityksenä.

Lue lisää Vastuullisuusraportista 2017

Ekotehokkaat ja toimivat tilat

Ekologisten toimitilojemme ja palveluidemme avulla yrityksesi voi ylläpitää vastuullista imagoa. Voitte keskittyä omaan ydinosaamiseenne ja nauttia ympäristöystävällisestä toimintaympäristöstä.
Olemme valinneet kansainvälisen LEED-ympäristöluokitusjärjestelmän kiinteistöjemme ympäristösuorituskyvyn kehittämisen välineeksi. Teetämme kohteissamme energiakatselmuksia, uusimme energiatodistuksia sekä ja kehitämme jätehuoltoamme. Kiinteistöjen kunnosta huolehtiminen, energiatehokkuus, vähäkulutuksiset vesikalusteet ja tehokas jätehuolto maksavat itsensä pian takaisin sekä vähentävät ympäristövaikutuksia.

Ekotehokkaat tilat ovat terveellisiä ja turvallisia. Riittävä ilmamäärä, vähäpäästöiset materiaalit, iv-kanavien puhdistukset sekä laadukas siivous takaavat hyvän sisäilman laadun parantaen siten myös työviihtyvyyttä.

Lue lisää LEED-hankkeista

Kestävä kehitys on tärkeä osa palveluitamme

Technopolis pyrkii laajentamaan vihreiden palveluiden tarjoamaansa ja siten tukemaan asiakkaidemme vihreitä hankkeita heidän tiloissaan. Tarjoamme Suomen kampuksilla 100 % uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä ja ympäristömerkittyä toimistopaperia.

Videokokouspalvelumme sekä business lounge -työpisteemme eri kampuksillamme säästävät aikaa, rahaa ja matkustuksen aiheuttamaa ympäristökuormitusta. Kokoustiloissamme suositaan energiatehokasta valaistusta ja ilmanvaihdon hiilidioksidiohjausta.

Technopoliksen ravintolatoimijoilta sekä siivouksen ja kiinteistöhuollon kumppaneilta edellytetään ympäristö- ja laatusuunnitelmia. Siivouksessa käytetään mahdollisuuksien mukaan ympäristömerkittyjä tuotteita ja tarjolla on vedetön siivousvaihtoehto. Myös autonpesussa vältetään veden turhaa kulutusta. Joiltakin kampuksiltamme löydät myös autonvuokrausta ja sähköisten ajoneuvojen latauspisteitä.

Tarjoamme myös yhteisöllisesti vastuullisia palveluita, kuten verkottumis- ja hyvinvointipalveluita aina kampaajasta hierojaan, jotka luovat uusia työpaikkoja tai parantavat henkilöstön työssä jaksamista.