Technopolis sijoituskohteena

Technopolis on suomalainen kiinteistöyhtiö, joka omistaa, hoitaa ja kehittää toimistokiinteistöjä Itämeren alueella ja Baltiassa. Yhtiöllä on toimintaa kuudessa maassa: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. Technopoliksen osake (TPS1V) noteerataan Nasdaq Helsingin pörssissä.

Enemmän kuin neliöitä

Yhtiön erottavuustekijöitä ovat suunnatut ja räätälöidyt palvelut, oma myyntipalvelu, standardisoidut toimintatavat, maantieteellinen ulottuvuus ja asiakaslähtöisyys. Technopolis tarjoaa asiakkailleen enemmän kuin neliömetrejä. Se tarjoaa Technopolis-kokemuksen.

Technopoliksella on kolmenlaisia palveluita, jotka liittyvät työympäristöön, työelämään ja yhteisöllisyyteen. Kaikki palvelut on suunniteltu joustamaan asiakkaiden tarpeiden mukaan, muun muassa toimitilaa voidaan vuokrata yhdestä työpisteestä aina tuhansiin neliömetreihin saakka.

Keskeinen osa konseptiamme on standardisointi. Olemme yksityiskohtaisesti määritelleet Technopoliksen standardit ja noudatamme niitä tarkasti. Haluamme tarjota asiakkaillemme kaikissa kuudessa maassa, 11 kaupungissa ja 17 kampuksellamme saman Technopolis-kokemuksen.

 

Kannattavaa kasvua

Jotta yhtiö voi hyödyntää tehokkaammin standardisoitua liiketoimintamalliaan, Technopoliksen strategiana on kansainvälinen kasvu valikoiduilla alueilla. Yhtiö etsii aktiivisesti ostokohteita Pohjoismaista ja Baltiasta. Kaikkien kiinteistöhankintojen tulee täyttää yhtiön tiukat investointikriteerit ja tuoda kannattavaa kasvua. Vuonna 2013 Technopolis laajensi liiketoimintaansa  Norjaan ja Liettuaan neljällä suurella kiinteistöhankinnalla. Vuonna 2016 yhtiö laajeni Ruotsiin.

 

tpmodel